Képes ingyenes hirdetési oldal

Hirdetés feladásA csillaggal (*) jelölt adat megadása kötelező!

Személyes adatok
Név:
Cím:
Telefon:
E-mail*:
Hirdetési adatok
Típus*:

Fontos: A keres típus az, amikor ön valamit keres a hirdetés feladása segítségével. A kínál pedig az, amikor ön kínál másoknak szolgáltatást vagy terméket.

Terület:
Kategória*:

Amennyiben nem talál önnek megfelelő alkategóriát, helyezze el hirdetését a főkategória nevével megegyező nevű a listában utolsóként található kategóriába.

A nem megfelelő kategóriába feladott hirdetéseket töröljük, és a hirdetőt kitiltjuk a HirdetesekIngyen.NET és egyes más hirdetési webhelyekről is! A pontos kategória megadás fontosságáról az Általános ismertető oldalankun olvashat.

Hirdetés címe*:
Szöveg*:

(Még 1000 karakter)

Fontos: A sorok a hirdetésének a megjelenítése során automatikusan tördelve lesznek, így nem szökséges a külön tördelés. A jobb olvashatóság érdekében az írásjelek után hagyjon szünetet.

Ár:
Kulcsszavak:

Kulcsszavak, olyan szavak vagy kifejezések, amelyek megadják a hírdetésének témáját röviden és tömören ezek lehetnek szinonimák is. A mező kitöltése segíti az oldal keresőjét megfelelő találati listába sorolni a hirdetését.

Érvényes*:
Képfeltöltés:

A feltöltött kép formátuma csak JPG lehet, szélessége ill. magasága legalább 100, de legfeljebb 500 képpont lehet. A megengedett legnagyobb fájlméret: 100 KB.


Figyelmeztetés: A HirdetesekIngyen.NET hirdetési oldalon minden olyan témájú hirdetés megjelenhet, ami a szabályzatunkban meg van engedve. Minden más hirdetést törölünk vagy nem jelenítjük meg!

A még eredményesebb hirdetés érdekében érdemes elolvasnia az Általános ismertető oldalunkat!

Az oldal szabályzatát elolvastam és egyetértek vele*:
Narconon - drog- és alkoholfüggőség rehabilitáció!

Gyakori keresések

Most keresték

Design forrása: free website templates